Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Vergelijkende test / Audi A6 Avant 2.0 TDI 170 Multitronic, BMW 520d A Touring & Mercedes E 220 CDI A : Verhuizen in stijl

Geschreven door David Leclercq op

Breaks worden tegenwoordig evenzeer gekocht voor hun look als voor hun praktische aspecten, zelfs in het E-segment, waarin de jongste 5-Reeks Touring het opnieuw komt opnemen tegen de Audi A6 Avant en de Mercedes E-Klasse Break.

 

Breaks hebben al lang geen utilitaire bijklank meer, ook niet binnen categorieën waarvan werd gedacht dat ze onveranderlijk behoudsgezind waren. Zoals het E-segment, waarin deze koetswerkvorm maar terrein blijft winnen. Meer nog, verwacht wordt dat de meest luxueuze berlines het zullen moeten afleggen tegen deze ‘verhuiswagens’, die vaak bijna de helft van de verkoop van een model vertegenwoordigen. Begrijpelijk dus dat BMW niet lang gewacht heeft om de Touring- variant van de nieuwe 5-Reeks te lanceren. Die zal het echter niet onder de markt hebben tegenover de jongste Mercedes EKlasse Break met zijn gigantische laadruimte, en de Audi A6, die wel niet meer van de jongste is, maar die nog altijd een goede moduleerbaarheid kan voorleggen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Tests

Onze tests

Stockwagens

Stockwagens in de kijker

Tweedehands

Tweedehandswagens in de kijker

Beoordelingen

Laatste beoordelingen van eigenaars