Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / BMW X4

De BMW X4 is een soort kleine X6, afgeleid van de X3. De SUV met coupé-profiel krijgt de keuze tussen drie benzinemotoren en even veel diesels, met vermogens van 184 tot 313 pk.

Na de X6 introduceert BMW een nieuwe SUV-coupé in zijn gamma: de kleinere X4. Die is gebaseerd op het platform van de X3, maar hij is wel 14 millimeter langer (4.671 millimeter) en, vooral, 36 millimeter lager (1.624 millimeter). De kofferklep gaat standaard elektrisch open en als optie gebeurt dat met een eenvoudige zwaai van je voet onder de achterbumper. De draai-drukknop van het iDrive krijgt een aanraakvlak waarop je letters of cijfers kan 'schrijven'. Het multimediasysteem is compatibel met diverse smartphone-applicaties voor sociale netwerken of muziekstreamingdiensten.

BMW biedt drie benzinemotoren aan (20i, 28i en 35i) en drie diesels (20d, 30d en 35d), die telkens de vier wielen aandrijven en Euro 6-compatibel zijn. Het vermogen gaat van 184 tot 313 pk. Enkel de 20d xDrive is verkrijgbaar met een manuele zesversnellingsbak, alle andere versies zijn standaard gekoppeld aan een achttrapsautomaat. Om het verbruik te drukken, kan je in het navigatiesysteem een aangepaste route vragen (Eco Pro Route) en kent de automaat een vrijloopfunctie bij gas lossen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten