Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Cadillac ATS Coupé is klaar voor Europa

De Cadillac ATS Coupé, die in januari werd onthuld tijdens het autosalon van Detroit, komt in oktober naar Europa. Hij is bij ons verkrijgbaar met één motor, een 2.0-turbo met 276 pk.

De Cadillac ATS Coupé ontscheept in Europa met zijn 2.0-turboviercilinder van 276 pk en 400 Nm. De V6 en de atmosferische 2.5 blijven echter in de 'States'. Met deze motor kan de 1.620 kilo zware coupé optrekken van 0 naar 100 km/h in 5,8 seconden. De ATS Coupé is de eerste Cadillac bij ons met het nieuwe merklogo (zonder laurierkrans) en biedt heel wat technologische innovaties, zoals de mogelijkheid om je gsm draadloos via elektromagnetische golven op te laden aan boord of om sms-berichten te laten voorlezen.

Cadillac biedt de heel waaier aan rijhulpsystemen aan. Bepaalde uitrustingsniveaus hebben bovendien recht op het 'Driver Awareness Package', dat snelheidsborden kan lezen, detecteert wanneer de bestuurder indommelt, de auto tussen de witte lijnen houdt of de snelheidsregelaar laat vertragen voor voorliggers. Als optie is de ATS verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Bij ons is hij verkrijgbaar vanaf 40.266 euro.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten