Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Facelift Ford C-Max en Grand C-Max

Geschreven door Olivier Duquesne op 17-09-2014

Ford stelt op het salon van Parijs zijn opgefriste C-Max en Grand C-Max voor. Ze nemen het herwerkte radiatorrooster van de Focus-facelift in Genève over en krijgen nieuwe 1.5-motoren.

Voor het autosalon van Parijs (4-19 oktober) worden de Ford C-Max en Grand C-Max bijgewerkt naar het beeld van de Focus in Genève afgelopen lente. De twee eenvolumers nemen dus de nieuwe Ford-grille over en zijn bovendien uitgerust met led-lampen. Naast de facelift aan de buitenkant evolueert het gamma van de vijf- en zevenzitters ook qua motoren en uitrusting. Onder de motorkap zit vanaf begin 2015 de 1.5 EcoBoost op benzine die 150 of 182 pk levert. De dieselmotor 1.5 TDCi ontwikkelt 95 of 120 pk. De versie Econetic met 105 pk stoot slechts 99g CO2/km uit.
Het multimediasysteem Sync 2 doet zijn intrede in de Ford C-Max en Grand C-Max. Het systeem omvat stemherkenning, een touchscreen van 8 duim en connectiviteit. De C-Max is verder uitgerust zijn met Active Park Assist, dat de auto parallel parkeert. Verder waarschuwt de C-Max voor aankomend verkeer wanneer je achterwaarts een parkeerplaats wil uitrijden. De automatische remfunctie werkt voortaan tot 50 km/h. Om het comfort te vergroten, zijn er meer bergvakken en kan de kofferklep handenvrij worden geopend.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten