Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Autosalon Brussel 2015: Fiat Doblo, wereldpremière in Brussel

Geschreven door Olivier Duquesne op 12-12-2014

Fiat heeft zopas zijn nieuwe Doblo onthuld, die zijn publieke werelddebuut beleeft op het autosalon van Brussel. De bestelbreak wordt verkrijgbaar in diverse afmetingen en configuraties.

Fiat zet het Doblo-avontuur verder met een nieuwe generatie, die in februari 2015 op de markt komt. De Italiaanse bestelbreak pakt uit met een modernere snoet en heel wat versies. Zo kan je op motorisch vlak kiezen tussen twee 1.4-benzines (een atmosferische met 95 pk en een turboversie met 120 pk) en drie diesels: een 1.6 Multijet met 90 of 105 pk en een 2.0 Multijet met 135 pk. Voor de minst sterke diesel staat een gerobotiseerde versnellingsbak met dubbele koppeling in de optielijst. En dan is er nog de 1.4 T-Jet Natural Power met 120 pk, die op aardgas loopt.

Daarnaast kan de klant kiezen tussen twee wielbasissen en twee hoogtes, met de mogelijkheid om een derde zitrij (zeven plaatsen) toe te voegen. De korte versie heeft al een bagageruimte van 790 liter, in de lange wordt dat 1.050 liter. Wanneer je de achterbank neerklapt, groeien die volumes tot respectievelijk 3.200 en 4.000 liter. Fiat belooft een hele resem personaliseringsmogelijkheden via de Mopar-accessoirelijn. Deze vierde generatie van de Doblo beleeft zijn werelddebuut op het autosalon van Brussel, van 16 tot 25 januari 2015.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten