Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Ford Vignale Mondeo: voor veeleisende klanten

Verwachte lancering : 01-08-2015

Geschreven door Olivier Duquesne op 17-04-2015

In mei lanceert Ford eindelijk zijn Vignale-lijn, te beginnen bij de Mondeo. Deze topversie stelt alles in het teken van luxe, met handvervaardigde materialen en diensten op maat.

Op het salon van Brussel, in januari, moesten we het nog met een prototype stellen, maar nu stelt Ford de Vignale Mondeo in definitieve vorm voor. De eerste telg van het nieuwe premiumgamma van de constructeur is beschikbaar als berline en break, met de 2.0 EcoBoost van 240 pk, de 2.0 TDCi van 180 pk en 210 pk en als hybride met 187 pk. In de eerste plaats is de Vignale-uitvoering een luxueuze topversie. Het leer van de stoelen, het dashboard, de middenconsole en de deurpanelen wordt bijvoorbeeld met de hand vervaardigd door zes Spaanse ambachtelijke grootmeesters.

Daarnaast staat de Vignale-lijn voor een hele waaier aan specifieke diensten, zoals een pick-upservice aan huis. Elke FordStore-dealer krijgt een verantwoordelijke aangewezen voor het Vignale-cliënteel. Buiten de openingsuren van de showroom of onderweg kan de Vignale-rijder een uniek nummer bellen, waarmee hij dag en nacht contact kan opnemen met een vertegenwoordiger van het merk. Er komt ook een specifieke smartphone-app, die onder meer gps-gegevens, tips en video's omvat, naast een hulp om een aanrijdingsformulier in te vullen.

Tot slot onderscheiden de Vignale-versies zich ook esthetisch en technisch. Zo hebben ze onder meer een specifiek radiatorrooster en dito velgen. Verder beschikt deze topversie over het hele arsenaal aan rijhulpsystemen, waaronder verkeersbordherkenning en dynamische ledkoplampen. Daarnaast is er ook de nieuwe Active Noise Cancellation, een systeem dat storende geluiden actief onderdrukt. Ook stoelen met een massagefunctie staan op het programa, net als een hele rist accessoires. De prijzen voor de Vignale Mondeo beginnen bij 37.600 euro.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten