Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Infiniti JX

Geschreven door Olivier Duquesne op 17-11-2011

Infiniti onthulde in Los Angeles de definitieve versie van de JX, een kolossale SUV met zeven zitplaatsen. Daarbij leren we meteen dat hij zal worden aangedreven door een 268 pk sterke V6.

De Infiniti JX is een SUV met indrukwekkende afmetingen, maar hij behoudt wel de typische stijlkenmerken van de constructeur. In het interieur zijn drie stoelenrijen te vinden, waarvan de middelste verschuifbaar is. Op die manier kunnen de passagiers daar een zithouding naar wens vinden of meer beenruimte vrijmaken voor de mensen op de derde rij. Uiteraard kunnen de twee achterste stoelen worden neergeklapt om de koffer te vergroten. Onder de motorkap heeft Nissans luxedochtermerk een V6 geïnstalleerd met 268 pk en 340 Nm. Hij wordt aan een CVT-automaat gekoppeld. De JX wordt naar keuze met voor- of vierwielaandrijving geleverd.

Om zijn luxe-imago te verzorgen, biedt Infiniti in de Verenigde Staten een conciërgedienst aan. Wie de auto in 2012 bestelt, kan een jaar lang gratis van die dienst gebruik maken. Een heel team van specialisten staat dan permanent ter beschikking om op allerlei vragen en eisen van de klant te kunnen antwoorden. De JX komt in de lente van 2012 op de Amerikaanse markt. Of de JX ook naar Europa komt, is officieel nog niet bekend, maar de kans lijkt klein.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten