Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Land Rover Discovery krijgt laatste update

Geschreven door Olivier Duquesne op 12-06-2014

Voor hij in 2015 wordt afgelost door een nieuwe generatie, ondergaat de Land Rover Discovery nog een laatste update. Daarbij kan het hele gamma nu de uitrusting krijgen van de speciale reeks XXV.

Begin 2014 stelde Land Rover een speciale reeks voor van de Discovery, de XXV, bedoeld om het 25-jarige bestaan van het model te vieren. De specifieke, vaak nieuwe uitrusting van deze versie wordt nu wat minder exclusief, want sommige dingen zullen vanaf september voor het hele gamma beschikbaar worden. Dat geldt onder meer voor de Land Rover InControl Apps, een optie waarmee je bepaalde Android- en iPhone-opties kunt besturen via het multimediasysteem van de auto. Daarvoor moet je vooraf wel een app downloaden op je smartphone en hem via USB met de terminal koppelen.

Op esthetisch vlak kunnen nu ook de andere Discovery's worden besteld met het tweekleurige Oxford-leder (zwart en grijs) van de XXV. Ook de inzetstukken van zwart gelakt hout en het stuurwiel van notelaar en leder zijn nu beschikbaar, net als de specifieke twintigduimvelgen met vijf spaken. Tot slot zijn er eveneens nieuwe koetswerkkleuren beschikbaar, waaronder een witte metaalglanslak, Yulong gedoopt. Vermoedelijk is dit de laatste update voor de huidige generatie, aangezien we in 2015 een nieuwe Discovery verwachten, die sterk gebaseerd zal zijn op de Discovery Vision Concept.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten