Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Land Rover Discovery XXV Special Edition

Geschreven door Olivier Duquesne op 17-02-2014

Dit jaar viert de Land Rover Discovery zijn 25ste verjaardag. Voor die gelegenheid lanceert de constructeur de speciale reeks XXV Special Edition, waarvan in ons land slechts 20 exemplaren worden verkocht.

De Discovery staat dit jaar 25 jaar in de Land Rover-catalogi. Sinds hij in 1989 op de markt kwam, werden 1.088.000 exemplaren gebouwd in de Jaguar-Land Rover-fabriek in Solihull in de West Midlands (Verenigd Koninkrijk). Om die verjaardag te gedenken, bedacht de constructeur de beperkte reeks XXV Special Edition. Voor België en Luxemburg zijn daarvan 20 exemplaren gereserveerd, die vanaf september 2014 in de showrooms zullen staan.

Uiterlijk kan je de Discovery XXV Special Edition herkennen aan zijn lichtmetalen gesmede twintigduimvelgen met vijf spaken en aan één van vier beschikbare koetswerkkleuren: Causeway Grey, Indus Silver, Fuji White en Santorini Black. Verder heeft de offroader recht op een zwarte rand rond het radiatorrooster en de buitenspiegels. Hij is ook te herkennen aan zilverkleurige dakrails, deurklinken in koetswerkkleur en een roestvrijstalen beschermplaat bovenop de achterbumper. Het interieur is afgewerkt met Oxford-leer, een stuur in hout en leer en hoogpolige vloermatten, alles uiteraard gedecoreerd met XXV-logo's.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten