Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Lexus LS

Geschreven door Olivier Duquesne op 31-07-2012

Lexus onthult de opgefriste LS. De toplimousine van de constructeur is er nog steeds in een hybride variant, de LS 600h. Nieuw is de sportieve F-Sportversie.

De Lexus LS evolueert en krijgt een opgefriste neus en een herwerkt gamma. Hij is op 3.000 punten aangepast. Nieuw zijn de led-koplampen, met zelfs voor de verticale mistlampen diodetechniek en bolle projectoren, en de L-vormige dagrijlichten. Erg opvallend is het nieuwe radiatorrooster, dat beter aansluit bij de recente stijlcanons van het merk.

Eveneens nieuw is dat vijf rijprogramma's kunnen worden geselecteerd met een knop: Eco, Comfort, Normal, Sport S en Sport S+. Het gamma omvat nog steeds een hybride variant, de LS 600h. Nieuw is de komst van een sportieve variant, de F-Sport, met een agressiever uiterlijk en een 10 millimeter verlaagde ophanging. Verder heeft hij een systeem dat het inlaatgeluid versterkt, Brembo-remmen met zes zuigers en schakelhendels aan het stuur.

Het interieur van de LS blijft trouw aan de prioriteiten van Lexus, met een doorgedreven geluiddemping en veel comfort. Zo kunnen de stoelen zowel voor- als achterin worden geventileerd, is het stuurwiel verwarmbaar en kan de hele klimaatregeling met alle randelementen worden geïntegreerd in het Lexus Climate Concierge. Dat werkt met 13 sensoren her en der in het interieur en een centrale rekeneenheid. Het interieur wordt verlicht met een geavanceerde sfeerverlichting dat een champagnekleurige gloed verspreidt.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten