Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Lexus RX 450h

Geschreven door Olivier Duquesne op 08-03-2012

De RX 450h, de hybride SUV van Lexus, werd voor het salon van Genève in een nieuw jasje gestoken. Hij draagt de nieuwe grille van het merk. De bestuurder kan nu ook voor een Sport-modus kiezen.

De hybride RX 450h onderging een kleine schoonheidsbehandeling om de esthetische stroming van de jongste modellen van Lexus volgen. Zo vinden we de nieuwe trapeziumvormige bovengrille en de terugbuigende ondergrille terug. De nieuwe lichtblokken met doorschijnende lens zijn met halogeen-, xenon- of led-koplampen uitgerust. De motorisatie blijft het hybridesysteem van 299 pk met een 3,5 liter grote Atkinson-V6. De nieuwigheid hier is de komst van een Sport-modus. Die wordt toegevoegd aan de drie andere rijprogramma's (Normal, Eco en EV).

In het interieur is het stuur aangepast. In het instrumentenbord pakt de Japanner uit met een nieuwe indicator voor het hybride systeem, om beter de grens tussen de Charge-, Eco- en Power-zone aan te duiden. We vinden ook het Remote Touch-controlesysteem van de tweede generatie terug. Deze facelift heeft verder invloed op het bergvak van de middenconsole, met een herwerkte USB/AUX-ingang. In de catalogus staat ook een F-Sport-afwerking die het koetswerk wat agressiever maakt (met een spoiler, 19-duimvelgen en dies meer) en die recht heeft op een zwart interieur.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten