Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Nieuwe Hyundai Santa Fe klaar... in Korea

Geschreven door David Leclercq op 09-06-2015

De Hyundai Santa Fe krijgt een midlife-facelift. Die is bij ons nog niet verkrijgbaar, maar is al wel voorgesteld in Korea.

De opfrisbeurt van de Santa Fe valt niet echt op. Uiterlijk blijft hij in grote lijnen dezelfde, ondanks een paar retouches links en rechts. Zo krijgt hij de gebruikelijke nieuwe lichtblokken, een licht hertekend radiatorrooster en een paar extra chroomtoetsen.

Het belangrijkste deel van de aanpassingen is elders te zoeken. Zo wordt vooral de uitrusting bijgewerkt, want de Santa Fe biedt voortaan een surround-camerasysteem met 360 gradenzicht, een detectie van voorwerpen die in de dode hoeken verborgen zitten, en spoorassistent, een botswaarschuwing, een adaptieve snelheidsregelaar en een automatische parkeerassistent.

Ook onder de motorkap vindt een evolutie plaats. De 2.0-diesel pompt er tot 186 pk en 400 Nm uit, terwijl de 2.2 voortaan 200 pk en 440 Nm ontwikkelt. Uiteraard zijn dit nog de Aziatische specificaties, wat betekent dat de Europese waarden nog kunnen worden aangepast door de vereisten van de Euro 6-uitstootnormen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten