Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Nissan Evalia

Geschreven door Olivier Duquesne op 05-07-2011

De Nissan Evalia is een eenvolumer op basis van de NV200 bestelwagen, met vijf of zeven zitplaatsen. Ondanks zijn compacte afmetingen (4,40 meter lang) heeft hij toch een degelijke koffer.

De Nissan Evalia is een 4,40 meter lange, 1,86 meter hoge en 1,69 meter brede eenvolumer. Hij is rechtstreeks afgeleid van de NV200 bestelwagen. Hij onderscheidt zich echter van de gewone NV200 door chromen inzetstukken in de grille en ruiten in alle zijpanelen waarvan de achterste getint zijn. Verder zijn de bumpers, deurklinken en zijspiegels in koetswerkkleur gelakt. De koffer is toegankelijk via één grote klep.

Het interieur van de Evalia is ontworpen om plaats te bieden aan zeven personen en 900 liter bagage. Door slechts vijf stoelen op te klappen wordt dat 2.000 liter. De maximale laadruimte bedraagt 2.900 liter, met nog enkel de twee voorste stoelen als beschikbare zitplaatsen. Twee schuifdeuren bieden toegang tot de achterbank(en). Er staat ook een tot vijf zitplaatsen beperkte variant in de catalogus.

Onder de motorkap van de Evalia vinden we twee 1.5 dCi's met 90 en 110 pk. De eenvolumer is uitgerust als een berline: centrale vergrendeling, airco, snelheidsregelaar en -begrenzer, radio-cd-mp3 met vier luidsprekers en Bluetooth. De Evalia zou deze herfst in de showroom moeten staan met een lanceringsprijs van minder dan 20.000 euro.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten