Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Onthulling nieuwe Alfa Romeo-berline op 24 juli

Verwachte lancering : 01-07-2016

Geschreven door David Leclercq op 22-06-2015

Nu woensdag 24 juni trekt Alfa Romeo het doek van zijn nieuwe middenklasseberline, net voor de Fiat 500 die op 4 juli moet debuteren.

Deze keer is het echt waar: op woensdag 24 juni trekt Alfa Romeo eindelijk het doek van zijn nieuwe berline die de 159 moet opvolgen. Het is duidelijk dat velen naar deze nieuwe Alfa uitkijken, temeer omdat de CEO Sergio Marchionne heeft beloofd dat hij terug aansluiting zoekt bij de modellen uit het roemrijke verleden van Alfa, achterwielaandrijving inbegrepen.

Achterwielaandrijving

Deze nieuwe berline (die door velen nu al Giulia wordt genoemd) wordt naar verluidt een achterwielaandrijver omdat hij op een platform (met de naam Giorgio) staat dat samen met Maserati zou zijn ontwikkeld. Ferrari zou dan weer gevraagd zijn om zich over sommige van de motoren te buigen, wat naar verluidt tot een topversie met een V6 van meer dan 500 pk zou hebben geleid. Uiteraard komen er ook meer alledaagse krachtbronnen (waaronder een 1.8), maar ze zijn allemaal drukgevoed.

Verzorgd

Vanzelfsprekend hebben de Italianen veel aandacht besteed aan het design van het koetswerk van deze nieuwe Alfa, die de degens moet gaan kruisen met de Audi A4, BMW 3-Reeks en Mercedes C-Klasse. Een paar informatici hebben al geprobeerd om de teaserbeelden van Alfa uit te zuiveren om voortijdig te weten hoe hij eruit gaat zien. Nu woensdag weten we of ze hun werk goed hebben gedaan of niet.

De teaser die deze nieuwe Alfa moet aankondigen vindt u op

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten