Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Opel Vivaro Combi, vervoer voor acht of negen

Geschreven door Olivier Duquesne op 15-09-2014

Op het bedrijfsvoertuigensalon van Hannover pakt Opel uit met de nieuwe Vivaro. In zijn Combiversie is de bestelwagen geschikt voor privévervoer van grote gezinnen, met tot negen plaatsen.

De Opel Vivaro Combi van de tweede generatie begint tegen het eind van het jaar aan zijn carrière. Deze Duitse tweelingbroer van de Renault Trafic is aangepast aan privégebruik, met zijn grote glasoppervlak en zijn acht of zelfs negen plaatsen. Verder is hij verkrijgbaar in twee lengtes: 4.998 of 5.398 millimeter, tot 137 millimeter meer dan de auto die hij vervangt. Omdat de twee achterbanken standaard volledig kunnen worden verwijderd, kan de Vivaro Combi ook als bestelwagen dienst doen.

In de middenconsole is een modern multimediasysteem te vinden met een zeven duim groot aanraakscherm. Het comfort kan worden vergroot met een handenvrijsleutel. Onder de motorkap biedt Opel twee nieuwe diesels aan met vier vermogensniveaus. Het aanbod begint bij de 1.6 CDTI met 90 pk, die ook met 115 pk bestaat. Een trap hoger staat de biturboversie van diezelfde motor, met 120 en 140 pk. De 120 pk-variant zet een normverbruik neer van 5,7 l/100 km, wat neerkomt op een CO2-uitstoot van 149 g/km. De Opel Vivaro Combi is verkrijgbaar vanaf 28.840 euro.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten