Zoeken

Renault Koleos


Nieuw

De compacte SUV Renault Koleos krijgt een nieuw gezicht, met een radiatorrooster voorzien van horizontale latten. De stilistische opfrisbeurt gaat gepaard met aanpassingen aan de motor en de versnellingsbak om de CO2-uitstoot terug te dringen.

23-06-2011

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Renault Koleos
Kenmerken Renault Koleos

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Renault Koleos (17)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Renault Koleos (11)
Alles over Renault Koleos
Alles over Renault

Vind uw verzekering via onze partner
Vind uw autolening via onze partner

De facelift van Renault Koleos valt onmiddellijk op. De SUV ruilde zijn radiatorrooster in twee delen in voor een voorpartij die wordt gedomineerd door een zeshoekige verchroomde grille met horizontale latten. Ook de koplampen werden hertekend en omvatten nu dagrijlichten, terwijl in de buitenspiegelbehuizingen led-richtingaanwijzers geïntegreerd werden. Verder is de Koleos ook verkrijgbaar met nieuwe velgen. De achterkant verandert nauwelijks en behoudt zijn dubbele achterklep. Binnenin krijgt het dashboard een hertekende instrumentenbard en een nieuwe verlichting.

De 4,52 meter lange vernieuwde SUV, die nog altijd in Korea wordt gebouwdbestaat als voorwieltrekker of als vierwielaandrijver met Nissan-technologie. Onder de motorkap ligt nog altijd de 2.0 dCi van 150 pk, maar er werd wel aan gesleuteld om de CO2-uitstoot terug te dringen. Zo daalt die van de voorwielaangedreven versie tot 148 g/km, een winst van 17 gram. Renault rust de Koleos uit met diverse uitrusting en opties zoals een keyless go, een elektronische parkeerrem, automatische lichten en ruitenwissers of het Carminat TomTom live-navigatiesysteem met joystick. De versie met vierwielaandrijving beschikt ook over een vertrekhulp op hellingen en over een afdaalhulp. De Privilège-uitvoering ten slotte is uitgerust met een Bose-hifisysteem.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze partners


Onze goede adressen

Tag Cloud

kiruna tiguan bandenspanning soul levorg gepantserd fender a110 e-klasse coupé h-1 people 75 multitronic 458 italia krediet indupol chevrolet orlando vaillante mazda a6 (n.m) lakkleur

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Win de auto van het jaar!


Vote for your favorite!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :