Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Renault lanceert luxelabel Initiale Paris

Geschreven door Olivier Duquesne op 15-10-2014

Op het salon van Parijs (dat op 19 oktober de deuren sluit) heeft Renault officieel zijn luxelabel Initiale Paris voorgesteld. Het wordt in eerste instantie geïntroduceerd op de nieuwe Espace en de Clio.

Renault lanceert een palet aan producten en diensten van premiumniveau onder de noemer Initiale Paris. Het nieuwe label zal worden aangeboden op bepaalde modellen in combinatie met de krachtigere motorversies. Naast designdetails, zowel aan de buitenkant als in het interieur, omvat Initiale Paris specifieke diensten, zoals een gepersonaliseerd onthaal, een eigen callcenter en een uitbreiding van de garantie. Als optie kun je kiezen voor het pack Initiale Paris Sérénité, waarbij je auto thuis wordt afgehaald en teruggebracht voor onderhoud en eventueel een vervangwagen wordt voorzien. Na elke interventie zal de auto volledig schoongemaakt worden.

De Espace Initiale Paris zal zich onderscheiden met velgen van 19 duim en een exclusieve koetswerkkleur Amétyste-zwart. De interieurbekleding is van nappaleder, ook voor het stuurwiel, de armsteunen en de deurpanelen. De stoelen zijn op de eerste en de tweede rij voorzien van relaxhoofdsteunen en verwarming. Bovendien is worden geluiden van buitenaf beter gedempt dankzij zijruiten in gelaagd glas. Zo kun je ook beter genieten van het surroundsysteem van Bose Premium. Onder de motorkap doet een Tce-benzinemotor van 200 pk dienst of een dCi-diesel van 160 pk met gerobotiseerde versnellingsbak.

De Clio Initiale Paris zal dan weer verkrijgbaar zijn met twee motoren: een Tce van 120 pk met gerobotiseerde bak, of een dCi van 90 pk met gerobotiseerde versnellingsbak. Uiterlijk wordt hij gekenmerkt door specifieke bumpers en zeventienduimvelgen. Ook is hij verkrijgbaar in de nieuwe kleuren ivoor of Givre-grijs. De stoelen zijn ook hier bekleed met nappaleder, net zoals het sportstuur. Verder zijn verlichte make-upspiegeltjes, de R-Link-interface en een audiosysteem van Arkamys standaard.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten