Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Singer 911 Targa in Goodwood

Geschreven door Olivier Duquesne op 22-06-2015

Singer, dat oude Porsches 911 restaureert en moderniseert, wil van zich laten spreken tijdens het Goodwood Festival of Speed. De Californiërs beloven een Targa op basis van een 964.

Singer gaat zijn eerste Targa voorstellen tijdens het Goodwood Festival of Speed (25 tot 28 juni) in het Verenigd Koninkrijk. De Californische preparateur wist al een reputatie op te bouwen met zijn restauraties van oude Porsches 911, die een mooi gedoseerde hoeveelheid moderne techniek meekrijgen. Voor dit jaar werken de mensen van Singer aan een Targa op basis van de 964 (de derde generatie van de 911) met een atmosferische motor. Zijn look wordt herwerkt zodat hij er nog ouder uitziet dan hij is.

Vierliter

De Singer 911 Targa is nog niet helemaal onthuld, maar de eerste beelden zijn alvast veelbelovend. Zo zien we de typische rolbeugel terug van de oorspronkelijke Targa's, die Porsche trouwens zelf ook weer heeft gebruikt voor zijn jongste 991 Targa. Verder zou de auto op Fuchs-velgen staan. De 4.0-zescilinderboxer achterin zou zijn ontwikkeld door het Californische bedrijf Ed Pink Racing. Hij zou meer dan 390 pk aan de achterwielen doorgeven via een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten