Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Stroomlijnkit voor Porsche 911 Turbo

Geschreven door Olivier Duquesne op 06-02-2015

Wie ervan houdt over de Duitse Autobahn te scheuren, kan voortaan zijn Porsche 911 Turbo uitrusten met een stroomlijnkit die de neerwaartse druk verbetert. De 'Aerokit' omvat met name een regelbare achterspoiler.

Porsche Exclusive lanceert een stroomlijnkit voor de 911 Turbo en Turbo S. Naast het esthetische aspect dienen deze koetswerkaddenda om het sportieve weggedrag bij (erg) hoge snelheden te verbeteren. Zo wordt op de vaste achterspoiler een element bevestigd met een variabele hoek. Verder omvat de kit een specifieke motorkap achteraan. Vooraan voorzien de teams van het ontwikkelingscentrum van Weissach een bumperlip met zijdelingse flappen. Deze elementen werden toegevoegd na tests in de windtunnel en op circuit om de downforce te verbeteren.

Het doel is een betere stabiliteit te garanderen, met name bij erg hoge snelheid. Met deze kit wordt afhankelijk van de gekozen modus bij 300 km/h 17 à 18 kilo extra neerwaartse druk gecreëerd. In Performance-modus wordt dat zelfs 150 kilo. Deze officiële 'Aerokit', die verkrijgbaar is in glanzend zwart of in koetswerkkleur en zowel als optie kan worden besteld als achteraf als accessoire, kost 5.844,30 euro op een nieuwe 911 Turbo (S) en 4.961 euro op een bestaande auto, monteren en lakken niet inbegrepen.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten