Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Subaru BRZ tS

Geschreven door Olivier Duquesne op 23-08-2013

In Japan brengt Subaru een speciale reeks uit van zijn coupé BRZ, die door performance-afdeling STi onder handen is genomen. Van deze tS worden slechts 500 exemplaren gebouwd.

STi, de competitie-afdeling van Subaru, heeft de BRZ omgebouwd tot de beperkte reeks tS, die enkel in Japan verkrijgbaar zal zijn. De belangrijkste mechanische verschillen bestaan uit een overbrengingsas met een grotere diameter, specifieke schroefveren en geventileerde Brembo-remschijven. Verder is de afstelling van de dynamische stabiliteitscontrole herwerkt. En ten slotte is op de 2.0-viercilinderboxer een 'Sound Creator'-luchtfilter gemonteerd van Mahle.

Daarnaast krijgt de auto een lagere voorspoiler en is de grote koffervleugel in koolstofvezel uitgevoerd. Rond de lichtmetalen velgen zijn Michelins Pilot Super Sport gemonteerd in de maat 225/40 ZR 18. Her en der zijn STi-logo's verspreid. Van de tS worden slechts 500 stuks gebouwd. Maximaal de helft daarvan wordt geleverd met een optioneel GT-pakket, met een verstelbare kofferspoiler, zwarte velgen en Recaro-stoelen.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten