Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Volkswagen Golf Alltrack: veldcrosser

Geschreven door Olivier Duquesne op 30-09-2014

De Volkswagen Golf Alltrack is een avontuurlijke en vierwielaangedreven variant van de Golf break. Hij wordt onthuld in Parijs en staat 20 millimeter hoger op de poten om ook naast het asfalt te kunnen rijden.

De Volkswagen Golf Alltrack is net zoals de Passat Alltrack een allewegenversie van de break. Hij wordt standaard geleverd met 4Motion-vierwielaandrijving. Hij is verkrijgbaar met een offroad-pakket, waarbij de bodemvrijheid met 20 millimeter toeneemt. De Golf Alltrack wordt aangeboden met één benzinemotor, een 1.8 TSI met 180 pk, die enkel met een DSG-zesversnellingsbak wordt geleverd. Op dieselvlak is er meer keuze, met een 1.6 TDI met 110 pk, een 2.0 TDI met 150 pk en diezelfde motor met 184 pk. Die laatste komt uit de Golf GTD en is net zoals de TSI standaard aan een DSG-overbrenging gekoppeld.

Wanneer de Volkswagen Golf Alltrack in de lente op de markt komt, is hij herkenbaar aan zijn offroad-accenten: dakrails, wielkastverbreders, zilverkleurige carterbeschermplaten en buitenspiegels en specifieke zeventienduimvelgen. Verder geeft de constructeur aan dat de auto tot twee ton mag slepen. In het interieur onderscheidt de Alltrack-versie zich met stoelen met een specifieke bekleding. Op de rugleuning van de voorstoelen staat het opschrift 'Alltrack'.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten