Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Vroegtijdige facelift voor de Audi RS7 Sportback

Geschreven door Olivier Duquesne op 02-06-2014

Hoewel hij pas in 2013 gelanceerd werd, heeft de Audi RS7 Sportback al recht op enkele esthetische ingrepen. De aanpassingen zijn erg subtiel. De vijfdeurscoupé krijgt met name standard full led-koplampen.

Aan weerszijden van het lichtjes hertekende singleframe-radiatorrooster krijgt de Audi RS7 Sportback voortaan standaard full led-koplampen. Als optie kan ook worden gekozen voor het adaptieve Matrix led-systeem. Binnenin werd het bedieningspaneel heringericht, terwijl de multimedia-interface voortaan gebruikmaakt van een grafische processor van Nvidia. Verder heeft de faceliftoperatie, die nauw verwant is aan die van de gewone A7 Sportback, nog betrekking op de voorbumper, de achterlichten en de velgen.

Vier nieuwe koetswerkkleuren worden aangeboden: metallic grijs Floret Silver, metallic wit Glacier White, metallic zwart Mythos Black en parelmoerblauw Sepang Blue. Onder de motorkap verandert er echter niets; we vinden er nog altijd de 4,0 liter grote V8-TFSI met dubbele turbo, die goed is voor 560 pk en gekoppeld wordt aan de vierwielaandrijving Quattro. Daarmee trekt de coupé in 3,9 seconden op van 0 tot 100 km/h. De topsnelheid kan als optie worden opgetrokken van 280 tot 305 km/h.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten