Zoeken

Jeep Cherokee


Nieuw

De Jeep Cherokee wijdt een nieuw platform in voor de Chrysler-groep. De SUV wordt uitgerust met een negentrapsautomaat. Hij biedt ook diverse types vierwielaandrijving aan.

27-03-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Jeep
Kenmerken Jeep

Reviews & tests

Tests Jeep
Advies van de gebruikers Jeep (60)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Jeep (52)
Alles over Jeep
News Jeep

Op het salon van New York weet de Jeep Cherokee de aandacht te trekken met zijn gewaagde stijl. Deze jongste generatie is de eerste die een nieuw platform van Chrysler mag inwijden. Hij krijgt ook een nieuwe automaat met negen versnellingen, die wordt gecombineerd met de 2.4-viercilinder met 186 pk of een (alweer) nieuwe 3.2-V6 met 271 pk. Het rijcomfort wordt beïnvloed door een nieuwe onafhankelijke voor- en achterwielophanging. Om een sleep te mogen trekken, biedt Jeep een motor-versnellingsbakcombinatie aan met een gehomologeerd sleepvermogen van twee ton.

De auto wordt verkrijgbaar met voorwielaandrijving, de vierwielaandrijving Active Drive I, het Active Drive II met een reductieverhouding en het Active Drive Lock met naast de reductiebak nog een vergrendelbaar achterdifferentieel. De trekkrachtcontrole Selec-Terrain biedt vijf werkingsmodi: Auto, Sneeuw, Sport, Zand/Modder en rotsen. De Active Drive-versies krijgen een loskoppelbare achtertrein om het verbruik te drukken wanneer je de vierwielaandrijving niet echt nodig hebt. De SUV is 4.624 millimeter lang, maar de breedte schommelt naargelang de gekozen overbrenging tussen 1.859 en 1.904 millimeter, net zoals de hoogte (1.670 tot 1.723 millimeter).

Het interieur is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van diverse markten aangezien dit een model met een globale roeping is. Het led-instrumentenbord kan op diverse manieren worden aangepast en op de middenconsole is een aanraakscherm van 8,4 duim te vinden waarmee je diverse multimedia- en comfortitems kan bedienen. Qua moduleerbaarheid is de achterbank neerklapbaar (60/40) en verschuifbaar. De Jeep Cherokee komt eind dit jaar op de markt.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen


Meest gelezen Jeep

Gedetailleerde webtest:
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 190

Eerste webtest:
Jeep Compass

Vergelijkende test:
Grote diesel-SUV's

Gedetailleerde webtest:
Jeep Compass CRD 163

Gedetailleerde webtest:
Jeep Patriot 2.0 CRD

Gedetailleerde webtest:
Jeep Renegade 1.6 MJD

Eerste webtest:
Jeep Grand Cherokee

Gedetailleerde webtest:
Jeep Cherokee 2.8 CRD A

Eerste webtest:
Jeep Grand Cherokee

Nieuw:
Jeep Wrangler Arctic
Tag Cloud

leon twindrive cabiolet design gta scorpione paceman rx-8 audi rs4 a6audi galaxy renault zoé rocks automaat volkswagen vr10 156 magic vision control kia cub 8c c-max

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :