Zoeken

Aston Martin Vantage SP10


Nieuw

Aston Martin lanceert een speciale reeks van de V8 Vantage S. De SP10 inspireert zich op de Vantage SP4 uit de racerij. Zowel de coupé- als de roadsterversie zijn standaard uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak.

08-02-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Aston Martin V8 Vantage
Kenmerken Aston Martin V8 Vantage

Reviews & test

Advies van de gebruikers Aston Martin V8 Vantage (2)

Annbod & merk

Zoekertjes tweedehands Aston Martin V8 Vantage (2)
Alles over Aston Martin V8 Vantage
Alles over Aston Martin

De Aston Martin Vantage SP10 heeft vooraan een splitter en achteraan een diffusor in koolstofvezel die verwijzen naar de Vantage GT4 uit de competitie. De kleur kan niet gekozen worden. De Vantage SP10 is immers enkel beschikbaar in het donkergrijs 'Ceramic Metallic', met een Titan-grijze kap voor de cabrio. Zwart en alcantara domineren het interieur van de coupé en van de roadster.

Omdat hij de mechanica overneemt van de V8 Vantage S, vinden we onder de motorkap een 4.7-achtcilinder met 436 pk en 490 Nm. Bij deze variant wordt de handgeschakelde zesversnellingsbak standaard meegeleverd. Een gerobotiseerde zevenbak is beschikbaar als optie. De Vantage SP10 spurt van 0 naar 100 km/h in 4,5 seconden en heeft een topsnelheid van 305 km/h. Hij zal enkel beschikbaar zijn op het Europese vasteland voor een prijskaartje van ongeveer 120.000 euro, zonder de enkele opties zoals stoelen in koolstofvezel.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

d3 rubber sl cee'd british i10 marquise prius jobs valeo innovation challenge xxv e-hdi lamborghini merk mclaren mp4-12c zaventem tipo kia soul inforad combi

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :