Zoeken

BMW 2-Reeks


Nieuw

BMW heeft de 2-Reeks voorgesteld, de opvolger van de 1-Reeks Coupé. Deze vierzitter wordt gelanceerd met een heel gamma motoren, waaronder drie diesels en een sportieve topversie, de M235i.

25-10-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen BMW
Kenmerken BMW

Reviews & tests

Tests BMW
Advies van de gebruikers BMW (2142)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands BMW (1134)
Alles over BMW
News BMW

Net zoals de 1-Reeks Coupé die hij vervangt, is de BMW 2-Reeks een tweedeurscoupé op basis van de 1-Reeks. Deze achterwielaandrijver is 4,43 meter lang en beschikbaar met een uitgebreide waaier aan motoren, zowel benzine als diesel. Het dieselaanbod begint bij de 218d, met tweeliter-viercilinder van 143 (of 136) pk, gevolgd door twee krachtiger varianten op basis van datzelfde motorblok: de 220d (184 pk) en 225d (218 pk). Op benzine mag de 2-Reeks de nieuwe TwinPower Turbo-viercilinder van 184 pk inwijden, in de 220i. Helemaal bovenaan in het gamma prijkt de sportieve M235i (de rode auto op de foto's), voorzien van een M Performance-zescilinder van 326 pk. Deze topversie is standaard voorzien van een specifieke adaptieve ophanging, een elektronisch sperdifferentieel op de achteras en een spoilerpakket.

Binnen biedt de 2-Reeks vier zitplaatsen. Het laadvolume bedraagt 390 liter, 20 liter meer dan bij de voorganger. De achterbank kan in twee delen worden neergeklapt (of tegen meerprijs in 40/20/40-verhouding). Een automatische airco is sowieso standaard, maar tegen meerprijs zijn nog tal van opties beschikbaar, onder meer een systeem dat niet alleen snelheidsborden herkent, maar ook inhaalverboden. Qua multimedia-uitrusting zijn webradio-apps of Facebook en Twitter in de auto verkrijgbaar. De BMW 2-Reeks zal in maart 2014 in de showrooms staan, inclusief de M235i.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen


Meest gelezen BMW

Telex:
VAB-Gezinswagens van het Jaar

Telex:
Les Grands Prix du Festival automobile

Gedetailleerde webtest:
BMW 316d

Gedetailleerde webtest:
BMW 520d

Vergelijkende test:
Audia A8 4.2 Quattro/BMW 545i/Mercedes E500

Gedetailleerde webtest:
BMW 1 M Coupé

Eerste webtest:
BMW X5

Nieuw:
BMW 3-Reeks Touring

Eerste webtest:
BMW 3-Reeks GT
Tag Cloud

tepee aprilgrap scirocco kinderzitje pagani f12 focus c-max rijbereik mercedes b-klasse economie 45 jubelpark maybach xiv kosten tom tom tilburg mokka falcon autonomy

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Weekend wellness & luxe


Youngtimers Rally


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :