Zoeken

BMW 3-Reeks Gran Turismo


Nieuw

De 3-Reeks van BMW krijgt een nieuwe koetswerkvariant, de vijfdeurs Gran Turismo. Doordat hij langer is dan de break, is zijn koffervolume ook groter. Hij wordt met vijf motoren aangeboden.

07-02-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen BMW 3-Reeks (N.M.)
Kenmerken BMW 3-Reeks (N.M.)

Reviews & tests

Advies van de gebruikers BMW 3-Reeks (N.M.) (0)
» Geef uw mening

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands BMW 3-Reeks (N.M.) (0)
Alles over BMW 3-Reeks (N.M.)
Alles over BMW

Als gevolg van een lek op het internet heeft BMW de onthulling van de 3-Reeks Gran Turismo vervroegd. De achterklep verbergt een koffervolume van 520 liter, ofwel 25 liter meer dan de Touring. Dit verschil is te danken aan een verlenging van 220 millimeter, waarvan 110 millimeter naar de wielbasis is gegaan. Hij is ook 81 millimeter hoger. De passagiers achterin hebben dus meer plaats. En zowel voor- als achterin werden de stoelen met 59 millimeter verhoogd in vergelijking met de andere 3-Reeksen.

Voor de rest worden de bekende benzine- en dieselmotoren van de 3-Reeks aangeboden, met uitzondering van de 316d. Het palet bestaat uit vijf oplossingen, van 143 pk voor de 318d Gran Turismo tot 306 pk voor de zescilinder van de 335i Gran Turismo. De overbrenging op de achterwielen wordt verzekerd door een handgeschakelde zesbak of, als optie, door een achttrapsautomaat, beide met stop- & startfunctie.

De 3-Reeks GT beschikt over een uitschuifbare spoiler. Die klapt omhoog in functie van de snelheid of op vraag van de bestuurder. Het interieur is trouw aan dat van de 3-Reeks, net zoals het geheel aan opties en uitrustingen. Deze vijfdeurs beleeft zijn première op het salon van Genève begin maart en vult het aanbod van de berline en de break aan. De toekomstige coupé en de cabrio zullen niet langer 3-Reeks heten, maar wel 4-Reeks.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

polo logan calais agila wegmarkering volkswagen scirocco gts airbag dokker in de naam van de zoon peugeot rcz ct 200h s60 passat cc landaulet hyundai veloster turbo emerg-e robert cavalli mondial filter robot

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :