Zoeken

BMW 4-Reeks Cabrio


Nieuw

In November stelt BMW in Los Angeles de cabrioletafgeleide van de 4-Reeks voor. Net als zijn voorganger, de 3-Reeks Cabrio, beschikt ook het nieuwe model over een stalen dak.

14-10-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen BMW 4-Reeks
Kenmerken BMW 4-Reeks

Reviews & tests

Advies van de gebruikers BMW 4-Reeks (1)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands BMW 4-Reeks (0)
Alles over BMW 4-Reeks
Alles over BMW

Als gevolg van zijn nieuwe nomenclatuur, waarbij de even reeksen zijn voorbehouden aan coupés en cabrio's, vervangt BMW de 3-Reeks Cabrio door de 4-Reeks Cabrio, die in november zal worden onthuld in Los Angeles. Net als bij het vorige model heeft de Münchense constructeur gekozen voor een stalen wegklapdak in drie delen. Dat verdwijnt in 20 seconden in de koffer terwijl de auto stilstaat of minder dan 18 km/h rijdt. In open configuratie gaat het beschikbare laadvolume van 370 naar 220 liter. De toegang tot de koffer wordt dan standaard vergemakkelijkt door een systeem dat het opgeplooide dak optilt wanneer de koffer wordt geopend. Daarnaast is de 4-Reeks Cabrio ook voorzien van een neerklapbare achterbankrugleuning.

Bij de commerciële lancering begin 2014 biedt BMW de benzineversies 428i en 435i aan, de ene met een viercilinder van 245 pk, de andere met een zespitter van 306 pk, evenals de diesel 420d met 184 pk. De achterwielaandrijver is uitgerust met een manuele versnellingsbak met zes verhoudingen of, als optie, met een achttrapsautomaat. Aangezien hij 230 kilo zwaarder is dan de coupé, boet de cabrio lichtjes in aan pure prestaties. Binnenin beschikt de 4-Reeks Cabrio over nieuwe stoelen met geïntegreerde veiligheidsgordel die automatisch wordt aangereikt. Als optie is een nekverwarming voor de voorste inzittende te krijgen. In cabrioconfiguratie wordt de temperatuur automatisch geregeld afhankelijk van de buitentemperatuur en de snelheid van de auto.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

uitgebreid rijbereik cooper d alfa romeo giulietta antartica lancer audi r8 zoute international engine of the year eos antwerpen telefoon m6 honda golf variant hyundai i30 wagon kubang activee ipl motor show seat leon st

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :