Zoeken

BMW 4-Reeks Coupé


Nieuw

BMW heeft de 4-Reeks Coupé voorgesteld. Dat is in feite een coupéversie van de 3-Reeks, maar de constructeur wil beide koetswerkvarianten meer diversifiëren.

16-06-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen BMW
Kenmerken BMW

Reviews & tests

Tests BMW
Advies van de gebruikers BMW (2147)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands BMW (1295)
Alles over BMW
News BMW

BMW's nieuwe naamgevingssysteem gaat uit van even reeksnummers voor de coupés en de cabrio's. Daarom staat er niet langer een 3-Reeks Coupé in de prijslijst, omdat hij is vervangen door de 4-Reeks Coupé. De nieuweling uit München neemt uiteraard wel de technische elementen over van zijn berlinebroer 3-Reeks. De constructeur heeft hem echter naast zijn 14 millimeter extra lengte en zijn profiel met twee deuren ook een heel eigen identiteit gegeven, met een duidelijk anders gevormde voorbumper en luchtuitlaten op de flanken. Ook het onderstel krijgt een specifieke afstelling. De sporen zijn breder en de bodemvrijheid is verlaagd om het zwaartepunt tot onder de 500 millimeter te brengen.

Deze vierde generatie van de middenklassecoupé in het BMW-gamma komt deze herfst op de markt met aanvankelijk drie motoren. De 420d wordt aangedreven door een tweeliterdiesel met 184 pk. Op benzinevlak is er de 428i met 245 pk en de 435i met een zes-in-lijn van 306 pk. Standaard drijft de coupé de achterwielen aan via een manuele zesversnellingsbak. Een achttrapsautomaat met schakelhendels aan het stuur staat in de optielijst. De benzinemotoren kunnen bovendien worden gecombineerd met vierwielaandrijving. Later mogen we nog een 4-Reeks Cabrio verwachten.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen


Meest gelezen BMW

Telex:
VAB-Gezinswagens van het Jaar

Telex:
Les Grands Prix du Festival automobile

Gedetailleerde webtest:
BMW 316d

Gedetailleerde webtest:
BMW 520d

Vergelijkende test:
Audia A8 4.2 Quattro/BMW 545i/Mercedes E500

Gedetailleerde webtest:
BMW 1 M Coupé

Eerste webtest:
BMW X5

Nieuw:
BMW 3-Reeks Touring
Tag Cloud

oude auto ford s max oamtc peking sportieveling tt nissan sylphy spa classic aston martin dbs ultimate arctic audi nanuk quattro peugeot 4008 corolla verso fl grande giro econetic clipper la barcelona methaan solar

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :