Zoeken

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse


Nieuw

De Lamborghini Gallardo krijgt een nieuwe speciale reeks: de Squadra Corse. Die is rechtstreeks afgeleid van de Super Trofeo uit de competitie, waar hij bijvoorbeeld de achterspoiler van overneemt.

02-08-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Lamborghini Gallardo
Kenmerken Lamborghini Gallardo

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Lamborghini Gallardo (1)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Lamborghini Gallardo (4)
Alles over Lamborghini Gallardo
Alles over Lamborghini

Van het circuit naar de openbare weg is maar een kleine stap met de Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse. De Italiaanse bolide is afgeleid van de competitieversie Super Trofeo, maar is gehomologeerd voor de openbare weg. De Squadra Corse is onder andere uitgerust met de achterspoiler in koolstofvezel van het circuitmonster. Ook is de eveneens in dat materiaal vervaardigde motorkap bevestigd met een snelsluitsysteem en heeft de Squadra Corse recht op tal van aerodynamische elementen.

De V10 van 570 pk (bij 8.000 o/m), drijft de vier wielen aan via een gerobotiseerde versnellingsbak met zes verhodingen en heeft uiteraard geen moeite om de slechts 1.340 kilo wegende supersportieveling van aluminium en koolstofvezel weg te katapulteren: het optrekken van 0 tot 100 km/h gebeurt in 3,4 seconden en de topsnelheid bedraagt 320 km/h. De remmen zijn koolstofceramisch. Binnenin hebben de twee inzittenden recht op een luxueuzere behandeling dan de coureur in een Super Trofeo, dankzij een bekleding in alcantara. De kuipstoeltjes kunnen als optie zelfs worden vervangen door comfortstoelen.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

8c competizione coupé-cabrio wagen van het jaar 2012 spa car lease of the year invictus autonoom rijdende boss 302 zweden evanda groene stuurwiel ford kuga schaalmodellen 5 electric drive volkswagen golf variant chevrolet corvette eclipse dodge dart qashqai

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :