Zoeken

Mercedes A 45 AMG


Nieuw

De Mercedes A-Klasse gaat voor het eerst door de handen van de ingenieurs van AMG in Affalterbach. Het resultaat is de A 45 AMG, een compacte berline met een 2.0-turbo met 360 pk.

13-02-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Mercedes-Benz A-Klasse
Kenmerken Mercedes-Benz A-Klasse

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Mercedes-Benz A-Klasse (54)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Mercedes-Benz A-Klasse (99)
Alles over Mercedes-Benz A-Klasse
Alles over Mercedes-Benz

De Mercedes A 45 AMG is temperamentvol. De compacte vijfdeurs levert een specifiek van 181 pk/l. Anders gezegd, de 2.0-viercilinder turbo ontwikkelt 360 pk. Zijn koppel loopt op tot 450 Nm. Deze levenslust is te danken aan het verregaande ontwikkelingswerk van de teams bij AMG. Ze hebben namelijk een drukvoeding met dubbele inlaat geplaatst die tegen 1,8 bar blaast. Nanoslide-technologie is toegepast bij de bedekking van de cilinderwanden, die de wrijving minimaliseert. De krukas en de zuigers zijn geoptimaliseerd. De motor is ook uitgerust met een koelsysteem met hoge efficiëntie.

De AMG Speedshift DCT, een gerobotiseerde zevenbak met dubbele koppeling, verdeelt het vermogen over de vier wielen. Het ESP werkt in drie trappen en kan volledig worden uitgschakeld. In de bochten kan bij onderstuur elke negentienduimer afzonderlijk afgeremd worden. De mannen en vrouwen van Affalterbach hebben eveneens de ophanging en de stuurbekrachtiging aangepast aan het temperament van de A 45 AMG. Hij sprint van 0 tot 100 km/h in 4,6 seconden. De topsnelheid is begrensd op 250 km/h. Het interieur en de look sluiten aan bij het vermogen van een dergelijke motor. Deze zeer sportieve compacte berline zal onthuld worden in Genève begin maart en deze zomer op de markt komen voor een prijs van meer dan 50.000 euro.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

veneno berlinette maart leercontract carens lp 570-4 snellader saskia de braw sjanghai 7-7-7 laadpaal i-care e-klasse (n.m.) cx-5 508 rxh zt onderhoud 911 aeb 918

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :