Zoeken

Mercedes E 350 BlueTec 9G-Tronic


Nieuw

Mercedes heeft een automatische versnellingsbak met 9 versnellingen ontwikkeld. Die wordt voortaan standaard gemonteerd in de E350 BlueTec en zal geleidelijk aan naar de rest van het gamma zijn weg vinden.

16-09-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Mercedes-Benz E-Klasse
Kenmerken Mercedes-Benz E-Klasse

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Mercedes-Benz E-Klasse (272)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Mercedes-Benz E-Klasse (184)
Alles over Mercedes-Benz E-Klasse
Alles over Mercedes-Benz

De Mercedes E 350 BlueTec zet met zijn V6-diesel van 252 pk een normverbruik neer van 5,3 l/100 km (5,4 l/100 km voor de break), wat een CO2-uitstoot oplevert van 138 g/km (144 g/km voor de break). Die gedaalde cijfers zijn het gevolg van een nieuwe automatische versnellingsbak van de constructeur. Deze 9G-Tronic heeft negen versnellingen en een stop-startsysteem. In negende verhouding bij 120 km/h maakt de V6 maar 1.350 o/m, wat volgens de constructeur de geluidsproductie drukt met 4 decibel. Je kan de versnellingsbak ook manueel bedienen via hendels aan het stuur of dynamischer laten schakelen in de Sportstand. Deze overbrenging verdraagt tot 1.000 Nm en kan zowel achterwielaandrijvers als vierwielaandrijvers bedienen, terwijl ook benzinemotoren of hybride auto's er gebruik van kunnen maken.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

opel f-type lotus grand kangoo q ku leuven waarborg bentley continental gt speed wolfgang infiniti q50 mazda2 goodwood peugeot rcz r vuil e-up ft stuur geartronic chapter 11 louis chevrolet

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Weekend wellness & luxe


Youngtimers Rally


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :