Zoeken

Mercedes E-Klasse Coupé en Cabriolet


Nieuw

Na de berline en de break ondergaan nu ook de Mercedes E-Klasse Coupé en Cabriolet een facelift. Daarbij horen nieuwe turbobenzinemotoren die al aan de Euro 6-normen voldoen.

04-01-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Mercedes-Benz E-Klasse Coupé
Kenmerken Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Mercedes-Benz E-Klasse Coupé (16)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Mercedes-Benz E-Klasse Coupé (20)
Alles over Mercedes-Benz E-Klasse Coupé
Alles over Mercedes-Benz

Zoals de familielogica het voorschrijft, hebben de Mercedes E-Klasse Coupé en Cabriolet dezelfde uiterlijke aanpassingen gekregen als de berline en de break. Dat betekent dat de dubbele koplampen zijn versmolten tot enkele, meer afgeronde exemplaren, onderlijnd met led-dagrijlichten. Ook de bumpers zijn aangepast. In het interieur zijn de middenconsole en het stuur herwerkt. De windgeleider Aircap bovenop de voorruit is nog steeds verkrijgbaar op de Cabriolet. Voortaan klapt hij echter pas uit vanaf 40 km/h en zakt hij weer naar beneden onder 15 km/h.

Onder de motorkap ligt een nieuwe BlueDirect-benzineviercilinder met directe injectie en turbo die op arm mengsel kan werken. Hij voldoet nu al aan de Euro 6-uitstootnorm, die pas in 2015 van kracht is. Ook de nieuwe biturbo-V6 van de E400 is al Euro 6-conform. Net zoals de berline en de break gaan de coupé en de cabrio gebruik maken van de Intelligent Drive-technologie. Die bestaat onder meer uit een botspreventiesysteem, een spoorassistent en permanente, niet-verblindende grootlichten.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

i40 mia electric mansory salon van parijs i-stop defender lamborghini veneno atom kilometerkost supercondensator bedrijfsvoertuig ifr a1 sportback camatte vito lucht potenza lcoty start 520d

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


WEDSTRIJD: Total 24 Hours of Spa!


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :