Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Nieuwe Bridgestone-banden

Geschreven door Olivier Duquesne op 20-03-2013

De bandenfabrikant Bridgestone heeft twee nieuwigheden gelanceerd in zijn gamma: de Potenza Adrenalin RE002 voor de vervangingsmarkt, en de winterband Blizzak LM-80 EVO voor SUV's.

De Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 is een sportieve band die bestemd is voor de vervangingsmarkt voor een groot gamma van voertuigen, van stadsauto tot cabrio. Het loopvlak van de band beschikt over grote, stijve buitenste blokken met een driedimensionale verbinding tussen de schouder en de aangrenzende nerf, voor een betere wegligging in bochten. Bij natte weersomstandigheden vertoont het profiel met asymmetrische tekeningen aders die het water breken vóór de afdruk. Deze band zal beschikbaar zijn in vijftien en achttien duim.

De Blizzak LM-80 EVO is een evolutie van de LM-80. Deze winterband voor SUV's heeft een nieuwe verdeling van de lamellen voor meer trekkracht. Het rubber is verrijkt met silica om het hoofd te kunnen bieden aan winterse omstandigheden. Het loopvlak vertoont een centrale nerf en schouderblokken voor de wendbaarheid en de wegligging.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten