Zoeken

Nissan Leaf


Nieuw

De Japanse versie van de Nissan Leaf ondergaat enkele aanpassingen. De aandrijfgroep is geherorganiseerd om gewicht te besparen. Hij wint ook enkele kilometers rijbereik.

21-11-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Nissan Leaf
Kenmerken Nissan Leaf

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Nissan Leaf (0)
» Geef uw mening

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Nissan Leaf (0)
Alles over Nissan Leaf
Alles over Nissan

Nissan heeft een herwerkte versie van de Leaf voorgesteld, die voorlopig enkel voor de Japanse markt is bestemd. Diverse technische elementen werden aangepast om het gewicht en het stroomverbruik te beperken. De onderdelen van de aandrijfgroep zijn geherorganiseerd. Het geheel werd 30 procent compacter en 10 procent lichter, zodat de Leaf 80 kilo gewicht verliest. Bovendien neemt de batterij minder plaats in, waardoor 40 liter extra stouwruimte in de koffer van de volledig elektrische berline beschikbaar is.

De Japanse ingenieurs hebben ook het remsysteem verbeterd om meer energie te recupereren bij het vertragen. Tegelijk verbruikt de interieurverwarming minder energie. Daardoor neemt het rijbereik (op de compleet onrealistische Japanse normverbruikscyclus) toe tot 228 kilometer, wat een winst van 28 kilometer betekent. Daarnaast introduceert Nissan op zijn thuismarkt een veel minder dure instapversie. In Europa krijgt de Leaf een upgrade in de loop van 2013, maar het is nog niet duidelijk of die dezelfde aanpassingen zal ondergaan als de Japanse versie.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

strada nagel europe 405h hazumi turismo lekvrij countryman spyker bmw m performance cox murciélago trein chevrolet impala xv mercedes concept style coupé grande giro m5 exr 308 cc

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Win de auto van het jaar!


1 weekend in de Audi TTS!


Vote for your favorite!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :