Zoeken

Nissan Note


Nieuw

Na Japan heeft nu ook Europa recht op een nieuwe Nissan Note. Die is nauw afgeleid van zijn Japanse evenknie, maar kreeg specifieke afstellingen. De veiligheidsuitrusting staat op hoog niveau.

18-02-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Nissan Note
Kenmerken Nissan Note

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Nissan Note (19)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Nissan Note (34)
Alles over Nissan Note
Alles over Nissan

Begin maart beleeft de Europese versie van de Nissan Note zijn debuut in Genève. Die verschilt nauwelijks van de nieuwe Note die in 2012 werd onthuld in Japan en die op een lichter platform staat. Onder de motorkap vinden we de bekende 1.5 dCi met 90 pk, gekoppeld aan een manuele vijfversnellingsbak, die 95 g/km CO2 uitstoot. Op benzinevlak wordt hij aangedreven door een 1.2-driecilinder. Die is er in atmosferische versie met 80 pk of met drukvoeding (DIG-S) en 98 pk. Wanneer die laatste wordt gekoppeld aan de optionele CVT-automaat, stoot die slechts 99 g/km uit. Stop-start is standaard op alle motorversies.

De 4,1 meter korte minivolumer vertoont een meer gestrekte lijn en oogt dynamischer dan zijn voorganger. Toch wou Nissan van hem een echte eenvolumer maken, met alle bijhorende voordelen. Zo heeft hij een bergvak onder de koffervloer en een verschuifbare achterbank. De twee handschoenenkastjes zijn nog steeds van de partij, waarvan één gekoeld is. Ook een snelheidsregelaar en -begrenzer is standaard.

In de optiecatalogus is een surround-view camerasysteem te vinden. Verder kan de auto worden uitgerust met een 'virtuele bumper' die de bestuurder kan wijzen op de aanwezigheid van een kind of een dier in beweging in de buurt van de auto. Verder is de auto verkrijgbaar met een navigatiesysteem met Google en een dynamische koetswerkkit. Eind 2013 komt de nieuwe Note op de markt.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

scènic audi rs q3 porsche 911 turbo cabriolet rusland haveit auto's renault twingo air e-clutch 99 audi sportif 356 f sport levante altea xl callum corvette museum boss 302 mercedes classe s shangai

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


WEDSTRIJD: Total 24 Hours of Spa!


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :