Zoeken

Nissan Qashqai


Nieuw

Nissan heeft in Londen het doek getrokken van de nieuwe Nissan Qashqai. De tweede generatie van deze softroader rust op een gloednieuw platform en wijdt heel wat veiligheidsuitrusting in.

07-11-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Nissan Qashqai
Kenmerken Nissan Qashqai

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Nissan Qashqai (114)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Nissan Qashqai (64)
Alles over Nissan Qashqai
Alles over Nissan

Nissan heeft de tweede generatie voorgesteld van de Qashqai - die met 2 miljoen geproduceerde exemplaren sinds 2007 een echte kaskraker is geweest voor het Japanse merk. De nieuwkomer is 49 millimeter langer en rust op een fonkelnieuw platform, dat CMF werd gedoopt en in de toekomst nog zal dienen voor 3 andere Nissans en 11 Renaults.

Als kind van zijn tijd heeft de nieuwe Qashqai aandacht voor connectiviteit, onlinediensten en sociale netwerken (via apps). Daarnaast wordt ook een heel arsenaal aan rijhulpsystemen beschikbaar, zoals een automatische noodremhulp, een vermoeidheidscontrole, verkeersbordherkenning, spoorassistentie, een dodehoekcontrole en automatische grote lichten.

Deze softroader, die in het Britse Sunderland zal worden gebouwd, wordt in januari 2014 gelanceerd. Het motorenpalet omvat uitsluitend drukgevoede motoren, waaronder een 1.2 DIG-T op benzine van 115 pk en de bekende 1.5 dCi (110 pk) en 1.6 dCi (130 pk). In de zomer mogen we nog een 1.6 DIG-T op benzine van 150 pk verwachten. Afhankelijk van de markt wordt ook vierwielaandrijving aangeboden. De zevenzitsversie +2 is verdwenen.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

lease car of the year albert ii wrc intelligent drive gtc all road hy-kers civic aanraakscherm truck durango abarth week van het zien chevrolet corvette 427 nils touring superleggera steptronic new york jaguar xj l e 63 amg

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Weekend wellness & luxe


Youngtimers Rally


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :