Zoeken

Opel Insignia


Nieuw

De Opel Insignia berline en break zijn hertekend. Niet alleen het uiterlijk maar ook de motoren zijn onder handen genomen, en dan vooral het dieselaanbod. Ook het interieur en de infotainment zijn gemoderniseerd.

12-06-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Opel Insignia
Kenmerken Opel Insignia

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Opel Insignia (114)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Opel Insignia (69)
Alles over Opel Insignia
Alles over Opel

De Opel Insignia-familie ondergaat enkele retouches, die aan het grote publiek worden getoond tijdens het salon van Frankfurt in september. Uiterlijk zijn de wijzigingen vooral zichtbaar ter hoogte van de neus, met een nieuw radiatorrooster dat lager is. Ook de nerflijn op de flank is herwerkt, net zoals de chroomstrip op de koffer, zodat de auto in zijn geheel dynamischer oogt. Verder zijn zowel op de berline als op de break de achterlichten vernieuwd. Het infotainment wordt bediend via een nieuw achtduims aanraakscherm, maar ook stembediening en een centrale bedieningsknop kunnen daarvoor worden gebruikt.

Onder de motorkap begint het dieselaanbod met de 2.0 CDTI van 120 pk (in plaats van 110 pk) of 140 pk (in plaats van 130 pk). Beide zelfontbranders kunnen een normverbruik naar voren schuiven van slechts 3,7 l/100 km (3,9 l/100 km voor de break), wat een fiscaal erg gunstige CO2-uitstoot oplevert van 99 g/km (104 g/km voor de break). Dieselrijders met een verlangen naar meer pit kiezen voor de biturbo-versie met 195 pk. Op benzinevlak biedt de catalogus de 2.0 SIDI Turbo met 250 pk en 400 Nm, terwijl er ook een nieuwe generatie 1.6 SIDI Turbo is met 170 pk en 260 Nm, een koppel dat zelfs kortstondig kan oplopen tot 280 Nm (overboost). De 325 pk sterke OPC blijft uiteraard op het programma staan, terwijl Opel ook een 140 pk sterke lpg-versie biedt. De prijs begint bij 25.500 euro.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

lamborghini gallardo spyder mercedes gla fiat louis chevrolet delorean beperkt elantra ecomarathon xavier dieppe pivo3 wagen van het jaar 2012 numero 9 argentine nsu alphabet donkervoort d8 gto energie eleganza cs75

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :