Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Range Rover en Range Rover Sport

Geschreven door Olivier Duquesne op 06-09-2013

De Range Rover en Range Rover Sport krijgen er wat technische snufjes en een hybride versie bij. Bovendien is de SDV8 van de Range nu ook verkrijgbaar in de Sport.

De Range Rover en Range Rover Sport kunnen binnenkort worden besteld met een hybride aandrijflijn die een 3.0-V6-diesel koppelt aan een achttrapsautomaat en een elektromotor van 35 kW die de koppelomvormer vervangt. Het geheel levert 340 pk en 700 Nm. Land Rover belooft een erg laag normverbruik van 6,4 l/100 km op de normverbruikscyclus, wat neerkomt op een CO2-uitstoot van 169 g/km. Anderzijds heeft de Range Rover Sport voortaan ook recht op de 4.4 SDV8 met 339 pk uit de grote Range Rover.

Verder wordt aanbod aan technische innovaties van beide luxe-SUV's uitgebreid. Zo kunnen aan het optionele automatische parkeersysteem twee extra functies worden toegevoegd: eentje om vanzelf uit een parkeerplaats te manoeuvreren en een om dwars op de straat in te parkeren. Verder is het voortaan mogelijk je auto met je smartphone te verbinden. InControl, dat compatibel is met iOs en Android, maakt het mogelijk op van op afstand na te gaan of de auto op slot is, hoeveel brandstof er in de tank zit, hoeveel ruitensproeivloeistof er nog is en of de bandendruk op peil is. Verder kan je met de applicatie de auto volgen en weten waar hij zich bevindt. Zo kan ook een gestolen auto met stil alarm worden gevolgd.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten