Zoeken

Range Rover en Range Rover Sport


Nieuw

De Range Rover en Range Rover Sport krijgen er wat technische snufjes en een hybride versie bij. Bovendien is de SDV8 van de Range nu ook verkrijgbaar in de Sport.

06-09-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Land Rover Range Rover Sport
Kenmerken Land Rover Range Rover Sport

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Land Rover Range Rover Sport (52)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Land Rover Range Rover Sport (31)
Alles over Land Rover Range Rover Sport
Alles over Land Rover

De Range Rover en Range Rover Sport kunnen binnenkort worden besteld met een hybride aandrijflijn die een 3.0-V6-diesel koppelt aan een achttrapsautomaat en een elektromotor van 35 kW die de koppelomvormer vervangt. Het geheel levert 340 pk en 700 Nm. Land Rover belooft een erg laag normverbruik van 6,4 l/100 km op de normverbruikscyclus, wat neerkomt op een CO2-uitstoot van 169 g/km. Anderzijds heeft de Range Rover Sport voortaan ook recht op de 4.4 SDV8 met 339 pk uit de grote Range Rover.

Verder wordt aanbod aan technische innovaties van beide luxe-SUV's uitgebreid. Zo kunnen aan het optionele automatische parkeersysteem twee extra functies worden toegevoegd: eentje om vanzelf uit een parkeerplaats te manoeuvreren en een om dwars op de straat in te parkeren. Verder is het voortaan mogelijk je auto met je smartphone te verbinden. InControl, dat compatibel is met iOs en Android, maakt het mogelijk op van op afstand na te gaan of de auto op slot is, hoeveel brandstof er in de tank zit, hoeveel ruitensproeivloeistof er nog is en of de bandendruk op peil is. Verder kan je met de applicatie de auto volgen en weten waar hij zich bevindt. Zo kan ook een gestolen auto met stil alarm worden gevolgd.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

lf-nx assemblage range nissan pathfinder histoire william lamborghini veneno roadster puretech mg test cr-z volkswagen beetle gst wi-fi small sports ev triturbo car-to-x award gen 5 shelby gt500 morgan aero coupé

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :