Zoeken

Renault Mégane RS 275 Trophy


Nieuw

Renault Sport heeft een nieuwe variant onthuld van de Mégane RS. Deze “275 Trophy” krijgt 10 pk extra, staat op het Cup-chassis en krijgt Öhlins-schokdempers en een Akrapovic-uitlaat.

14-05-2014

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Renault Mégane
Kenmerken Renault Mégane

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Renault Mégane (146)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Renault Mégane (204)
Alles over Renault Mégane
Alles over Renault

De Renault Mégane RS 275 Trophy is een beperkte reeks waarvan de tweeliter 10 pk extra levert. Hij piekt dus bij 275 pk en 360 Nm. Maar er is niet alleen aan de motor gesleuteld. Zo krijgt de 275 Trophy het Cup-chassis, maar dan met regelbare Öhlins Road&Track-schokdempers. Het uitlaatsysteem komt van Akrapovic, dat actief is in de wereld van de auto- en motorsport. De Russen geven de driedeurs een titanium uitlaat met een mond in koolstofvezel, die de motor rauwer zou moeten laten klinken. Ook Michelin maakt deel uit van het project en ontwikkelde specifieke Pilots Sport Cup 2.

Om zich uiterlijk van de 'gewone' Mégane RS te onderscheiden, is de naam van de versie op de platinumgrijze F1-dwarslat aangebracht. Op de flanken is een striping gekleefd en de deuren zijn onderaan met een dambordpatroon gesierd. De 275 Trophy staat verder op nieuwe negentienduimvelgen met de naam “Speedline Turini” die zijn afgeleid van de Méganes uit de racerij. In het interieur hebben de mensen van Renault Sport kuipstoeltjes gemonteerd in leer en alcantara met Renault Sport-hoofdsteunen. Het geheel is afgewerkt met rode stiknaden. Hij onderscheidt zich verder met andere details, zoals een versnellingspook van Zamac. Het serienummer is aangebracht op de onderkant van de zijschorten. Vanaf juni komt de Mégane RS 275 Trophy op de markt in 20 landen.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

polestar british seventies prijs monaco 50 years teaser trekkrachtcontrole conquest evade eco pro bologna koenigsegg s-limited xy mp4-12c vredestein a6audi audi rs5 cabriolet v alpina

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :