Zoeken

Rijhulpsystemen in de toekomstige Volvo XC90


Nieuw

De toekomstige Volvo XC90, die in 2014 op de planning staat, krijgt heel wat nieuwe rijhulpsystemen mee. De Zweedse constructeur heeft informatie vrijgegeven over een aantal van deze veiligheidsverhogende functies.

05-07-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Volvo XC90
Kenmerken Volvo XC90

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Volvo XC90 (70)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Volvo XC90 (13)
Alles over Volvo XC90
Alles over Volvo

Volvo wil in de toekomstige XC90 (2014) enkele technische innovaties monteren die de veiligheid moeten verhogen. Zo zal de grote SUV niet enkel andere auto's kunnen detecteren, maar ook voetgangers, fietsers en dieren, en dat zowel overdag als 's nachts. Indien nodig kan hij zelfstandig de remmen activeren. Verder krijgt de XC90 een herkenning van de straatkant, en dat zelfs wanneer er geen witte lijnen zijn geschilderd. Indien de auto van de weg dreigt af te raken, kan hij zelfstandig kleine stuurcorrecties doorvoeren. Ook de actieve snelheidsregelaar krijgt de ondersteuning van een stuurassistent, die maakt dat de auto voorliggers ook in bochten op de snelweg kan blijven volgen. Ten slotte meldt Volvo dat de XC90 hoogstwaarschijnlijk ook een functie krijgt die hem volledig autonoom laat parkeren, zonder bestuurder aan boord.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

série 1 cabriolet voorruit mito scorpion hyundai veloster turbo corolla verso toyota yaris hsd crossup tweedehandsauto’s s6 avant coccinelle gta ford tourneo connect systeem autogarantie is morgan roadster 1911 gsm active

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Win de auto van het jaar!


Vote for your favorite!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :