Zoeken

Seat Ibiza Cupra


Nieuw

Seats sportieve veelzijdige stadsauto Ibiza Cupra heeft met wat vertraging dezelfde facelift ondergaan als de 'gewone' Ibiza. Hij behoudt echter zijn 1.4 TSI met 180 pk, maar heeft wel recht op een nieuw, draagbaar navigatiesysteem.

06-11-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Seat Ibiza
Kenmerken Seat Ibiza

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Seat Ibiza (89)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Seat Ibiza (99)
Alles over Seat Ibiza
Alles over Seat

De Seat Ibiza Cupra modeljaar 2013 blijft trouw aan zijn 1.4 TSI met 180 pk, gekoppeld aan een DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven verhoudingen. Het geheel is echter wel verbeterd. De topsnelheid nam toe met 3 km/h tot 228 km/h, terwijl de spurt naar 100 km/h 0,3 seconden sneller gaat (6,9 seconden). Ook het normverbruik is dankzij slim ingenieurswerk gezakt van 6,2 naar 5,9 l/100 km.

De Ibiza Cupra krijgt nog steeds een elektronisch rijhulpsysteem (XDS) dat de werking van een sperdifferentieel simuleert en versterkte remmen. Net zoals de conceptcar die in april in Peking werd voorgesteld, heeft hij een zwart radiatorrooster, specifieke bumpers, extra luchtinlaten, een centrale uitlaat in de diffuser en zeventienduimvelgen. Hij heeft ook recht op een draagbaar navigatiesysteem met 5-duims aanraakscherm. De Ibiza Cupra is bij ons verkrijgbaar vanaf februari 2013.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

delhi opfrissen remhulp afgeblazen wtcc concours d'élégance subaru normen rolls-royce ghost six senses elektronisch méhari concours chicago detectie activehybrid 5 clio audi rs7 sportback verenigde staten nissan friend-me tmg

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :