Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Skoda Superb

Geschreven door Olivier Duquesne op 03-04-2013

Skoda heeft zijn paradepaard in een nieuw jasje gestoken. De Superb en de Superb Combi werden hertekend en krijgen een nieuw stuurwiel. Aan sommige motoren is een stop-startfunctie toegevoegd.

Op het salon van Shanghai gaat Skoda het gerestylede Superb-gamma onthullen. De berline en de break ondergaan een aantal nieuwe retouches langs de binnen- en buitenkant. Ze kregen meer bepaald een nieuw rooster, nieuwe lichtblokken en C-vormige led-achterlichten. De berline behoudt zijn dubbel 'TwinDoor'-scharniersysteem, waarmee ofwel het kofferdeksel ofwel de hele achterklep geopend kan worden. Binnenin houdt de bestuurder een nieuw stuur in handen. De materialen en kleuren zijn eveneens bijgewerkt.

De 1.4 TSI-benzinemotor met 125 pk en de dieselmotoren worden voortaan gekoppeld aan een stop-startsysteem en een remenergierecuperatie waarmee het normverbruik naar beneden gehaald wordt. De 2.0 TDI van 170 pk kan gekoppeld worden aan een gerobotiseerde DSG-zesbak met dubbele koppeling. Deze facelift van de Superb komt in Europa eind juni 2013 op de markt.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten