Zoeken

Subaru Forester


Nieuw

Subaru heeft in Japan de eerste foto's vrijgegeven van de vierde generatie van zijn Forester, vooraleer die zijn publieksdebuut beleeft op het salon van Los Angeles.

13-11-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Subaru Forester
Kenmerken Subaru Forester

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Subaru Forester (42)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Subaru Forester (10)
Alles over Subaru Forester
Alles over Subaru

Volgend jaar komt de nieuwe Forester naar Europa. Hij houdt nog steeds vast aan de unieke combinatie van een viercilinder boxermotor en vierwielaandrijving in perfect symmetrische opstelling. De sturing van de overbrenging, de motor en de stabiliteitscontrole wordt gegroepeerd in de x-Mode, dat de werking van alle systemen aanpast aan de wegomstandigheden waar de auto meer wordt geconfronteerd.

De Europese specificaties zijn nog niet bekend, maar in Japan en Noord-Amerika biedt Subaru de jongste generatie aan van zijn 2.0-boxer met turbo en directe injectie. Die heet DIT en levert 280 pk. Het stuggere onderstel van deze krachtige turboversie kreeg een specifieke afstelling, terwijl het SI-Drive-systeem, dat het rijgedrag bepaalt, een extra modus krijgt als aanvulling op de standen 'Intelligent' en 'Sport', en die 'Sport+' heet.

De nieuwe Forester heeft een wielbasis van 2,64 meter en is 4,59 meter lang. Met zijn 1,73 meter hoogte is hij 4 centimeter hoger dan zijn voorganger. Traditiegetrouw is het interieur van een Subaru sober en vrij van franjes. Net zoals in de recente XV staat bovenop het dashboard een koepel waarin een multimediascherm kan worden ondergebracht. Een elektrische kofferklep is als optie verkrijgbaar.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

rs spa classic audi rs7 sportback audi tt ultra quattro crossup festival luxury mahindra fiat panda sluiting tdi morgan plus 8 zest tol car tata opel zafira tourer biturbo special edition gratis santa fe

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :