Zoeken

Subaru Outback


Nieuw

Subaru heeft de Outback herwerkt. De allewegenbreak ziet zijn neus hertekend en het interieur is opgefrist. Maar de grootste nieuwigheid is dat de dieselmotor voortaan met een automaat verkrijgbaar is.

17-05-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Subaru Outback
Kenmerken Subaru Outback

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Subaru Outback (18)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Subaru Outback (6)
Alles over Subaru Outback
Alles over Subaru

De Subaru Outback biedt voor het eerst in zijn carrière een dieselmotor in combinatie met een CVT-automaat aan. Het gaat om een “High Torque”-versie met ketting van de Lineartronic in combinatie de 2.0-boxerdiesel van 150 pk en vierwielaandrijving. De manuele overbrenging blijft gewoon in de catalogus staan. Daarnaast blijft de Outback verkrijgbaar met de 2.5-benzineboxer van 173 pk, die standaard wordt geleverd met een Lineartronic, ook met een ketting.

Verder is de allewegenbreak uiterlijk opgefrist, vooral dan ter hoogte van het radiatorrooster en de koplampen. Het interieur werd hertekend om meer hoofdruimte vrij te maken (+ 4 centimeter), naast extra plaats voor de passagiers en meer bergvakken. De koffer van zijn kant is vergroot tot 526 liter. Tussen de tellers in het instrumentenbord is een nieuw lcd-scherm opgenomen en op de middenconsole is een nieuw navigatiesysteem te vinden. Daarnaast hebben de ingenieurs de afstelling van de ophanging herwerkt. En ten slotte is de auto 6 kilo lichter gemaakt.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

prost amt pneu autoworld prius+ daihatsu finance award doden sp01 premie p1 gt 001 composiet jaguar xj wedstrijd spyder courier rhodia center

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Weekend wellness & luxe


Youngtimers Rally


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :