Zoeken

Suzuki iSwift te koop via internet


Nieuw

Suzuki lanceert samen met operator Mobile Vikings de 'iSwift', een auto met data-abonnement. Er worden slechts 20 exemplaren van verkocht, en die zijn enkel via het internet te bestellen.

17-10-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Suzuki Swift
Kenmerken Suzuki Swift

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Suzuki Swift (32)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Suzuki Swift (44)
Alles over Suzuki Swift
Alles over Suzuki

De iSwift, een idee van Suzuki Belgium, is een speciale reeks beperkt tot 20 exemplaren van de Swift. Het bijzondere aan deze veelzijdige stadsauto is dat hij is uitgerust met een internetverbinding. In de prijs is voor de eerste twee jaar een data-abonnement bij Mobile Vikings inbegrepen waarmee je tot 2 Gb per maand mag downloaden. Hij is dus vooral gericht op geeks, want naast zijn internetverbinding kan hij ook dienen als rijdende hotspot.

De Suzuki iSwift is enkel verkrijgbaar via het internet. De klant kan de auto gaan afhalen in een Suzuki-concessie of hem thuis laten leveren. Het gaat om een Swift vijfdeurs 1.2-benzine met mp3-speler, airco, snelheidsregelaar, zwarte zeventienduimvelgen en led-dagrijlichten. Het koetswerk is overtrokken met een film in de kleur 'Mellow Yellow', met uitzondering van het dak en de buitenspiegels. De iSwift kost 14.999 euro.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

mechanica supercondensator q7 aprilgrap d-4d f-type egt skoda yeti murray chauville bolt brembo b9 tribeca astra (n.m.) jaguar cx-75 europ assistance volvo v40 cross country rechtbank cts-v infiniti q50

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Weekend wellness & luxe


Youngtimers Rally


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :