Zoeken

Toyota Auris Touring Sports


Nieuw

Toyota heeft wat extra informatie vrijgegeven over de Auris Touring Sports, waaronder het volume van de koffer. De break stoot in zijn hybridevariant 1 g CO2/km minder uit dan de berline.

15-02-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Toyota Auris
Kenmerken Toyota Auris

Reviews & test

Advies van de gebruikers Toyota Auris (79)

Annbod & merk

Zoekertjes tweedehands Toyota Auris (22)
Alles over Toyota Auris
Alles over Toyota

De laatste technische details van de Toyota Auris Touring Sports zijn bekend. De break, die 28,5 centimeter langer is dan de berline, is uitgerust met een koffer in twee niveaus. Zijn volume van 530 liter wordt uitgebreid tot 1.658 liter met een laadlengte van 2.047 millimeter wanneer de rugleuning van de achterbank wordt neergeklapt. Het 'Easy Flat'-systeem laat de rugleuning neerklappen en zorgt voor een vlakke bodem. Onder de motorkap liggen dezelfde motoren als bij de berline: benzine met 99 of 132 pk en diesels met 90 of 124 pk. En dus ook een hybrideversie met de 1.8 VVT-i met 136 pk, die een beetje zuiniger is dan in de berline, met een CO2-uitstoot van 86 g/km in plaats van 87 g/km. Hij wordt deze zomer in de showroom verwacht.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

kalos tests verbinding vs 9hp c70 530 stilo fia rexton 5-reeks 62 kiruna 112 belgian racing legends jam slr-mclaren honda civic tourer ford fusion sobriété

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Uw Ice Watch gratis!


Nieuwe abonnementsacties!


Alle gedetailleerde tests!


www.moniteurautomobile.be
  • fait partie du groupe Produpress
  • Editeur depuis 1950
Groupe Produpress : Pôle Auto : Pôle Immo : Régie publicitaire :