Zoeken

Volkswagen e-Up


Nieuw

Volkswagen breidt het Up-gamma uit met de volledig elektrische e-Up. De vierzitter met 82 pk kan tussen twee laadbeurten tot 150 kilometer afleggen.

14-03-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Volkswagen Up
Kenmerken Volkswagen Up

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Volkswagen Up (0)
» Geef uw mening

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Volkswagen Up (1)
Alles over Volkswagen Up
Alles over Volkswagen

Lang voor zijn publieksdebuut op het salon van Frankfurt (september), onthulde Volkswagen aan investeerders en pers al zijn e-Up, de eerste elektrische Volkswagen die daadwerkelijk te koop wordt - na de CitySTROMer op basis van een Golf III. De ingenieurs uit Wolfsburg hebben in de Up een elektromotor geplaatst met een constant vermogen van 40 kW (55 pk) en een piekvermogen van 60 kW (82 pk). Het koppel komt uit op 210 Nm.

De lithium-ionbatterij heeft een capaciteit van 18,7 kWh. Daarmee zou de e-Up gemiddeld 150 kilometer ver geraken. Volkswagen wil enkel de snellaadtijd vrijgeven: 30 minuten om tot 80 procent te komen. We schatten dat de auto zo'n 7 uur aan een klassieke stekker zal moeten hangen om zijn accu vol te laden. Als optie is een systeem verkrijgbaar waarmee de vierzitter aan zowat alle soorten stekkers kan worden opgeladen: laadzuilen, wisselstroom, gelijkstroom,... De e-Up kan naar 100 km/h snellen in 14 seconden en haalt een topsnelheid van 135 km/h.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

citroên alfa romeo 4c radicaal w motors 911 (2004) mercedes-benz gl-klasse veiling skoda yeti collectie a3 cabriolet conceptcar lexus ls lexus is sportbrake lm002 renegade aston martin vantage sp10 peugeot onyx gt-21 gt500

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


World Series by Renault


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Panama Sparco Casquette Sparco 6 mois karting


Alle gedetailleerde tests!


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :