Zoeken

Wiesmann GT MF4-CS


Nieuw

De in Genève voorgestelde Wiesmann GT MF4-CS is een lichtere variant van de coupé MF4. Van deze speciale reeks, bedoeld om de 25e verjaardag van Wiesmann te vieren, worden slechts 25 exemplaren gebouwd.

14-03-2013

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Wiesmann GT
Kenmerken Wiesmann GT

Reviews & tests

Advies van de gebruikers Wiesmann GT (0)
» Geef uw mening

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Wiesmann GT (0)
Alles over Wiesmann GT
Alles over Wiesmann

Wiesmann heeft een speciale reeks ontwikkeld van de coupé MF4-S: de MF4 CS of Club Sport. Die is een handvol kilo's lichter dankzij zijn koolstofvezel dak en zijn kunststof kuipstoelen en ruiten, maar desgewenst kun je ook de airco en autoradio laten vallen, en dan loopt de gewichtsbesparing op tot 20 kilogram. Daarnaast biedt Wiesmann een circuitpack aan, bestaande uit een vierpuntsharnas, Michelin Cup-banden en specifieke remmen. In zijn lichtste uitvoering (1.320 kilogram) spurt de MF4 CS, die wordt aangedreven door een BMW-V8 van 420 pk, in 4,4 seconden naar 100 km/h. Van deze speciale reeks, die er gekomen is om het 25-jarige bestaan te vieren van de Duitse constructeur, zullen maar 25 exemplaren worden gebouwd, elk met een prijskaartje van meer dan 200.000 euro.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen

Tag Cloud

ferrari 599xx z06 ross lovegrove ds4 stadsauto peugeot showroom renault ross-lovegrove v-klasse hyundai ix35 aston martin v12 vantage s tfsi injectie daffe 650i plug-in hybrid duratec invictus dodge dart bls

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :