Zoeken

Chevrolet op de SEMA Show


Prototype

Vandaag opent het tuningsalon SEMA in Las Vegas zijn deuren. Chevrolet onthult er heel wat geprepareerde versies van de Malibu, Sonic en Spark.

30-10-2012

Ook over dit onderwerp

Prijzen & opties

Prijzen Chevrolet
Kenmerken Chevrolet

Reviews & tests

Tests Chevrolet
Advies van de gebruikers Chevrolet (100)

Aanbod & merk

Zoekertjes tweedehands Chevrolet (49)
Alles over Chevrolet
News Chevrolet

Op de SEMA Show in Las Vegas (30 oktober tot 2 november) pakt Chevrolet uit met diverse concepten op basis van bestaande modellen. Daarbij hoort onder meer de Malibu Turbo Performance. De berline werd gelakt in een driedubbele verf (Berlin Blue). Hij is agressiever gemaakt met een andere splitter in de neus, een diffuser achteraan en Pirelli P Zero-banden in de maat 255/35ZR20. Vanbinnen is hij afgewerkt in de kleur Jet Black/Navy Blue. Onder de motorkap ligt een nieuwe 2.0-turbo met 259 pk. De berline sprint naar de 100 km/h in 6,3 seconden en hij haalt een topsnelheid van 250 km/h.

De Chevrolet Sonic (die bij ons Aveo heet) Z-Spec 1 in zijn opvallende groene kleur kreeg een Borla-uitlaat die niet alleen meer lawaai maakt maar ook wat extra vermogen oplevert. Ook de remmen zijn versterkt. De Sonic Z-Spec 2.5 onderscheidt zich met zijn driedubbele witte lak. Verder is de ophanging verlaagd en zijn de dempers instelbaar, terwijl de veren zijn verstugd.

En dan is er nog de Spark Sinister met zijn rallylook. Dat heeft hij te danken aan de stevige zijschorten, de diffuser met twee uitlaatmonden, de grote kofferspoiler en de achttienduimvelgen.


Deel deze pagina met uw vrienden


Commentaren
 
Onze goede adressen


Meest gelezen Chevrolet

Eerste webtest:
Chevrolet Traverse

Telex:
Gezinswagens van het jaar 2012

Eerste webtest:
Chevrolet Trax

Gedetailleerde webtest:
Chevrolet Volt
Tag Cloud

musa rcz byd f3 su rui porsche 991 gvo motorsport diamond robert cavalli trezia splash peugeot expert kei car d8 sphyshot nissan nv200 energy v detroit tesla belgisch vanquish

Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


WEDSTRIJD: Total 24 Hours of Spa!


Nieuwe abonnementsacties!

Babyliss For Men Nikko Kit TOP GEAR Casquette Sparco 6 mois Panama Karting Zomeraanbod


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :