Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Mini Vision

Geschreven door Olivier Duquesne op 28-07-2013

Mini gaf 3D-beelden vrij van de conceptcar Vision, een auto die ons een idee moet geven hoe de volgende generatie Mini er zal uitzien. De grootste veranderingen lijken voor het interieur bestemd.

Van de Mini Vision bestaan voorlopig enkel computerschetsen. Deze conceptcar moet een idee geven hoe de toekomstige generatie van de Mini er zal uitzien. De grote lijnen van het koetswerk blijven in elk geval herkenbaar voor de constructeur. De Vision heeft een nieuw zeshoekig radiatorrooster, dat inspiratie zocht bij de modellen van weleer. Rond de koplampen zit een ring van ledjes, die dienstdoen als dagrijlicht. Opvallend zijn de achterlichten, die heel wat groter zijn dan nu het geval is. Verder laat Mini weten bijzondere aandacht te hebben gegeven aan de stroomlijn.

Maar de grootste ommezwaai zien we in het interieur, waar de snelheidsmeter verhuist naar een meer gebruikelijke plaats achter het stuur. Er is weliswaar nog een grote centrale wijzerplaat, maar die dient enkel nog voor het infotainmentsysteem, dat nu ook de kaart trekt van de onlinediensten. Verder zien we ook nog een zogenaamde zwevende middenconsole. Deze conceptcar is daarnaast voorzien van enkele gimmicks, met name qua interieurverlichting.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten